Sider

mandag 9. november 2009

DT kort til Scrapp og Lapp

Her er et DT kort for Scrapp og Lapp som jeg laget på scrappetreffet i helga. Motivstemplet er fra Sarah Key og mønsterarket heter Julefryd - Englesang

Diverse kort :)

Her kommer enda noen kort fra meg :)
Et dåpskort med ark fra Melissa Frances og stempler fra Papirloftet og Kort og godt. To bursdagskort i høstfarger. Jeg elsker høstfarger, og disse mønsterarkene fra Bo Bunny er rett å slett lekre. Et av mine favorittmerker :) Stempler fra Stempelglede.

Mitt første kakekort :) Stempler fra diverse leverandører.

Her kommer litt julekort som jeg laget på scrappetreffet i helga. De to nederste har jeg laget med restepapir. Motivstemplene kommer fra Sarah Key. Tekststemplene vet jeg ikke hvor de kommer fra, de fikk jeg fra Scrapp og lapp i DT pakken :)

Kreativ Hobbys julekortutfordring 3/10

Julekort nummer 3 til Kreativ Hobbys Juleutfordring, enda et kakekort :) De er veldig fine til å legge gavekort inne, eller diverse smykker :) Et lite tips til alle mannfolk der ute :P

Kreativ Hobbys Julekortutfordring 2/10

Her kommer kakekort nummer 2 til Kreativ Hobbys utfordring :)

Kreativ Hobbys julekortutfordring 1/10

Heisann alle sammen :D Jeg var så heldig å bli valgt ut til å være med i Kreativ Hobbys julekort utfordring. Jeg deltok også i fjor, å det var et spark bak for å komme igang med julekortproduksjon :) Utfordringen iår, er å lage 10 julekort før 10.desember, og vi må bruke to av Kreativ Hobby stempler på forsiden :)
Jeg er litt sent ute iår, men men. Jeg er iallefall begynt nå ;)
Her kommer kort nummer 1, det er et kakekort. Jeg var så heldig å få et slikt til bursdagen min i februar, og har siden hatt lyst å lage et. Endelig fikk jeg testet det ut :) Mønsterarkene er fra fjoråret, men det gjør ingenting :)