Sider

torsdag 25. desember 2008

Da var julaften over...

Da var julen over for denne gang, iallefall selve julaften :D Julen kom så alt for fort iår også, og likefort er den over... Niklas våknet 04.30 å ville ikke sove lenger, trur han gledet seg masse! Så han satte seg for å se litt film, hva annet er det å gjøre midt på natten? :S
Årets jul ble feiret hos foreldrene mine, der var vi tilsammen 10 stykker. Veldig koselig :D
Niklas sovnet av under middagen, uten å spise, han hadde 38,8 i feber, stakkars lille gutten min. Etter å ha sovet en god time, så kviknet han litt til, heldigvis for da skulle vi åpne pakkene.
Ungene ble litt lei av å åpne pakker, Sara synes det var morsomere å hente pakker å dele de ut, bare så synd at ikke pakkene havnet hos rette eiere ;) Jeg prøvde å skrive ned hva vi og alle tre ungene fikk, men trur jeg har surret litt. ikke så enkelt å holde rede på alt når alle åpner samtidig... Men Sara hadde det litt travel... hun åpnet liksågreit noen som var til tante Mona også :)
Ellers er er alle fornøyde med årets julegaver! Ungene fikk klær, penger og leker. Pengene kommer godt med når vi reiser på ferie :D Jeg var så heldig å få meg nytt digitalkamera, et rosa! ;) samt at vi fikk masse penger til ferien vår :D
Tusen takk for alle de flotte julegavene til både ungene og oss!

Her er noen bilder.

Dette bildet ble tatt på mandagen. Vi er nettopp ferdig å pynte juletreet, og da måtte jeg få tatt noen bilder av ungene. Ikke alle ble vellykket, men slik er d nu bestandig :D

Her er julaften endelig kommet. Fredrik, Sara og Robert holder på å legge ut pakkene under treet hjemme hos foreldrene mine. Sara hadde aller lyst til å åpne dem alle sammen.

Nissen hadde tid å komme innom en tur, her får Niklas pakke av han.


Sara måtte også få en pakke :DIår lå det to scrappepaker under treet, den første fikk jeg fra Isabell, som driver Scrapp og Lapp. Tusen takk skal du ha, dette var noen jeg virkelig ønsket meg!! Clearstamps fra Norsk stempelblad.


Den andre er fra Kreativ Hobby, den kom etter at jeg fullførte kortutfordringa deres på å lage 20 julekort. Pakken inneholdt 4 stempler, en liten stempelpute og en pakke med bånd. Veldig fornøyd med denne også! Tusen takk skal dere ha!!
7 kommentarer:

Cathrin sa...

Heia du!
Kor koseli at du hadde skreve litt om korsn jula dokkers hadde vært...:O)
Ååååå di stemplan du hadde fådd va jo bare knæsj. Håpe dokker får ei fortsatt fin jul og ikke minst en kjæmpeflott ferie! :O)

Meretekj sa...

Se i bloggen min når du kommer heim fra ferie.
Håper at dere har hatt det topp.

Connie sa...

Hei på deg og godt nytt år!
Så fine bilder. Nydelige barn du har.
Ja nå er det vel ikke lenge til dere kommer hjem igjen fra ferien.
Har savnet deg på MSN, hehe.
Ønsker å gi deg en Award.
Du kan hente den i bloggen min.
Klem

Connie sa...

Hei igjen :o)
Ønsker å gi deg nok en Award.
Klem

Meretekj sa...

Det ligger mer til deg i bloggen min.

Sølvi sa...

Hei! Det ligger en Award i bloggen min til deg=) God helg!!

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色