Sider

mandag 17. januar 2011

Har vært på homeparty :)

I kveld har jeg vært på homeparty hos ei venninne. :) Lenge siden jeg har hatt det så gøy! Jeg er ikke så flink å dra ut på besøk til andre, men dette gav mersmak :D

Homepartyet var for noe som heter PartyLite, to jenter som jeg gikk på ungdomskolen selger dette. Det er alt fra lys, lysholdere og litt velværeprodukter. Jeg hadde bestemt meg for IKKE å kjøpe noe siden jeg snart skal ha Perfect Home party her hjemme, men så dukket denne opp i katalogen:

Stor lyslegem

Åtte utskiftbare paneler gjør at du kan lage en ny vri for hver årstid. Inkluderer to av hver av: Kirsebærblomst, Couture, Gresskar, Snøfnugg. Brukes med votivlys eller telys, selges separat

(Bilde og tekst er lånt fra hjemmesiden til PartyLite)

Jeg forelsket meg i den, og har allerede funnet plass til den :) Synes det var så genialt at man kunne skifte bilde på den, alt etter årstiden.


Jentene som selger PartyLite har en facebookside, og den finner du her.

Eller kan du gå inn her på PartyLites hjemmeside


Ønsker alle en flott kveld :)

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Hehe...du sku ha hørt på ho Helle å lagt visaen hjæmme!! Man klare aldri å fære på sånn dærre partya utn å komme hjæm me et eller anna uansett kor mye man bestæm sæ før man fær at man ska ikke ha nåkka...men de lyslampen va jo rålekker så skjønne godt at du falt førr fristelsn. Ka dæm lå på i pris??
-klæm-

Min stil sa...

Så flotte de var. Skal ta meg en tur på hjemmesiden deres å titte.
:) Susanne