Sider

søndag 4. mars 2012

Shopping, verdens snilleste mamma og dilla på lilla

For en tid tilbake siden spurte min venninne, Monica, om jeg ville være med til byen for å se litt i butikkene. Jeg sa først nei, men ombestemte meg like etterpå. Jeg hadde ingen planer om å handle noe, men der tok jeg helt feil :) Vi var innom Kremmerhuset, og der falt jeg for ekornputen og ugleputen som de selger der. De vil være perfekt i spikerteltet vårt, så jeg måtte bare kjøpe de! Gleder meg til å få de på plass der :)
(begge putebildene er lånt fra nettsiden til Kremmerhuset)


Etterpå gikk vi innom Kid. Jeg ville se etter noen lilla lys, som passet til de lilla hekla pleddene som jeg hadde kjøpt der tidligere. Pleddene er i en nydelig lillafarge, som dessverre ikke kommer så godt fram på bildet her.

Lilla lys, jeg elsker lys! Jeg er storforbruker av kubbelys og telys :) Disse kubbelysene blir mest til pynt, de rant litt mere enn jeg liker... Men fargen er perfekt! :D
Dette skiltet fikk jeg i gave hos Monica. Er hun ikke snill? :D
Det henger i stua slik at jeg kan se det hver eneste dag :)
(alle 3 bilder er lånt på Kid.no)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

En dag jeg var innom kremmerhuset sin FB side, så jeg noen som hadde lagt ut et bilde med noen puter, og en av putene var med en ulv. Den var utrolig lik ekornputen til Kremmerhuset. Jeg tok kontakt med damen som hadde den, og det viste seg at hun hadde kjøpt et kopphåndkle på nettbutikken hviit.no og sydd det om til en pute. Genialt! Jeg bestilte meg en slik, og snille mamma har sydd den om til en pute for meg. Jeg er så heldig som har henne!

Her ser dere alle tre dyreputene mine, lekkert! Ugle, ekorn og ulveputen min :D
Og her er nærbilde av min nye ulvepute :D Jeg er så fornøyd! Den passet så utrolig godt sammen med de andre to. Nå håper jeg å finne flere slike puter som ikke koster skjorta... Det blir vel ikke plass å sitte i sofaen når jeg er ferdig :P


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Nå skinner sola ute, og det er en deilig søndag. Og jeg har fått dilla på lilla. Her går det i lilla puter, lilla pledd, lilla lys og andre små detaljer med lilla.

Her er noen bilder som viser hvordan stuen min ser ut nå. Jeg er så fornøyd med lys stue og hvit sofa (jada, vet at det er veldig upraktisk med små barn i huset, men det er jo lekkert! :P og til mitt forsvar så kan trekket vaskes ;) )

Slik ser sofaen min ut akkurat nå, med det lilla heklapleddet og 2 puter i forskjellig lillafarge og en hvit. På hylla og på bordet er det lilla blomster fra Nille. Jeg finner mange søta små detaljer fra Nille. Man trenger ikke bestandig å kjøpe det dyreste. Kombiner litt dyrt og litt billigere, og gjør det til ditt eget :)Jeg ønsker alle der ute en fantastisk søndag, nyt den!


1 kommentar:

Min stil sa...

Heisan søte du.
Så utrolig mye lekkert du har skaffet deg, og stuen er jo bare nydelig. Er så lei meg for at jeg gikk glipp av bursdagen din, men skal stikke innom en dag.
-Gla i dæ vennen.
Klæm Susanne