Sider

søndag 11. mars 2012

VU 2012

Da er endelig vinterfestuka her i Narvik startet! :D På fredag var det åpningssermoni på Nordkarft Arena. Litt av dette ble vist på NRK1, men innslaget som ble vist synes jeg var veldig dårlig, desverre :( Synes de skulle ha gjort mere av det, men håper de gjør det bedre neste år. (hvis det da kommer på TV...)

Igår var det Barnas kostymetog, vi kom dessverre litt seint så vi fikk bare med oss halve toget.
Toget gikk ned til Nordkarft Arena, der det var familieshow. Der var blant annet Thoris supergutt og MGP junior vinneren Torstein. Niklas ble lei av å sitte i ro så lenge så han fant en klassekamerat som han lekte med.
Det var utrolig mange festkledde mennesker der, og barn i masse forskjellige kostymer. Det var salg av kaffe, brus og diverse kaker. Barna fikk også boller og snop når de kom ned til Arenaen. Det så ut som de fleste koste seg masse :D
Her er Sara sammen med en av LKAB hundene som gikk rundt. Sara glemte helt å smile på bildet, hehehe :D
Etter at showet var ferdig dro vi opp i byen å kjøpte gassballonger til ungene, Sara ville ha en rosa enhjørning med vinger, og Niklas ville ha en militærtanks. Trur han var veldig fasinert over alle de franske militærmannan som gikk rundt i byen :) Vi måtte også innom å kjøpe smultringer fra ho Dutta, de beste smultringene som vi har smakt :) Vi dro også innom Europris å kjøpe litt mere snop, er det helg og VU, så er det helg og VU ;)

Her er Niklas i sitt kostyme, et Zombi-skjellett som han sier :)
Skummel gutt!
Sara i sitt kostyme, Heksa Blæra Bom Bom :)
På vei til Blokksberg...
Ha en flott dag, folkens :)

Ingen kommentarer: