Sider

fredag 30. juli 2010

Lille-doet

Vi holder på å pusse opp huset, noe som tar tid... Vi er ikke så effektiv som vi burde, så vi kan bare skylde oss selv. Men her er noen bilder fra lille-doet. Før var dette et langt smalt bad med inngang fra kjøkkenet. Nå er det revet og kjøkkenet er blitt større og doet mindre. Inngangen til doet er flyttet til gangen så nå er det mye lettere for ungene å stikke inn der når de er ute og leker :)

Ny hvit dodør har vi fått, med veggord i sort.

Doet er satt på skrått slik at det ble bedre plass. her mangler det hjørnelister samt foringen til døren...

Ny fin liten vask.

Det som ses nede i venstre hjørne på begge bildene er rammen til speilet som skal opp...

Et lite dovindu må vi ha. Jeg holder på å male vinduet hvitt, grunning og et strøk maling er gjort på den innerste delen. Mamma snakket om at hun skulle male selve vinduet, snille mammaen min! Hun vet hvor lite glad jeg er i å male... :)

Da lille-doet ble ferdig syntes jeg det manglet noe på veggen, og jeg så for meg noen veggord. Her ble resultatet.

Her ser dere speilet og lampen som skal opp, men lampen kan ikke komme opp før hjørnelistene er oppe... Jeg er litt usikker på speilet, om jeg vil ha det i sølv, eller spraye det hvitt... Skal se når vi får hengt det opp hvordan det blir...

Ha en flott fredagskveld, her skinner kveldssola mellom skyene :)

3 kommentarer:

Tone sa...

Ååå, skulle gjerne hatt den lille doen jeg. Så riktig koselig ut. Og jeg ville beholdt speilet i sølv. :)
Ha en fin helg!

Helle sa...

Hei Christel
Så lekkert det blr med veggordene!!
Hvor bestilte du dem fra?
Ha ei go' natt og ei flott helg!
Snakkes

-Helle-

Randi sa...

Så fint det ble! Speilet tror jeg blir like fint i hvitt som i sølv, du får se når det kommer på veggen :) Og veggord er kjempefint, jeg har helt dilla selv men bare ett har kommet på veggen enda.. (tør jo ikke henge dem opp når jeg ikke er heeeelt sikker på om rommet er ferdig hehehee) Ja, også ett på ei dør da, dørene skal forhåpentligvis ikke flyttes på...ehh..