Sider

onsdag 7. juli 2010

Shopping, skilt og vervepremie :)

Hei å hå :)
Da vi var kommet hjem fra Tyrkia, var jeg innom Anns Gaver og Interiør på Storsenteret. De hadde fått inn emaljeskilt, noe som jeg har ønsket meg en stund :) Jeg har sett dem i diverse butikker på facebook, og bestemte meg fort at de var "MÅ" ha ting :) Først falt jeg for denne rammen som jeg fant på Hjerterom Gaver og Interiør på FB, den skal på plass på soverommet med ungene i :)


Skiltene som jeg kjøpte på Anns er disse:

Denne skal henge i gangen sammen med familiebildet vi tok i Tyrkia, med det blir en stund til det kommer opp siden gangen skal pusses opp...

Denne har jeg lyst å ha på soverommet, det er samme stil som rammen.

Og dette måtte jeg bare ha til kjøkkenet :) Foreløpig står det i vinduskarmen, men det skal komme opp på veggen etterhvert. Liker ikke å lage hull i de nye veggene, men må man så må man...

Rammen og skiltene kommer fra La Finesse, flere finner du på www.lafinesse.nu
Men ta en tur innom Anns å se de på ordentlig, masse lekkert der!

Kjøkkenvasken vår ser ut som sort smijern noe jeg liker veldig godt. Jeg har bestandig likt smijern, noe som jeg skal ha mere av i stuen og på kjøkkenet. Jeg var så heldig å få ei dame til å kjøpe en holder for kjøkkenredskaper fra Black Design i Harstad til meg. De hadde dessverre ikke den tette tørkerullholderen, så den må jeg få tak i på annet vis. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha den, så da blir det slik :)


Mens vi var på ferie i Tyrkia fikk jeg beskjed at jeg hadde vunnet en vervepremie fra Sagen Vintage Design. De hadde en konkuranse på facebook der man skulle verve andre til siden demmes, men jeg hadde aldri trudd at jeg kom til å vinne. Jeg vant andrepremien, og det var varer for 1000,-! Gjett om jeg ble glad :D
Jeg fikk:

Bilder på bomullspapir

Store og små tags

Strykebilder

Store og små kort/enkel og doble

Lys og fyrstikkesker


Igår hadde jeg meg en bloggrunde, dvs jeg kom ikke langt før jeg fant ting jeg hadde lyst å lage :) I bloggen til banglamarie fant jeg link til hjerter som det var brukt stempeltrykk på. Enkelt og flott, du kan se de her Venninnen min Susanne har også laget noen som hun selger, de er med bilde og tekst, nydelige. Her finner du de. Så idag var jeg og kjøpte stoff, tekstilmaling og strykebilde. Strykebildet synes jeg var såååå lekkert, og da jeg kom hjem oppdaget jeg at det var samme strykebildet som jeg hadde fått i vervegave fra Sagen Vintage Design, hehe. Må nok dra å bytte det til et annet :)

Stoff, maling og bilde har jeg, men ingen symaskin... Mulig jeg må fri til mamma eller tante Bente som er kommet på besøk :)

I bloggen til Banglamarie fant jeg også oppskrifter på kjøkkenkluter og inspirasjon til å lage pledd til ungene. Jeg skal strikke lapper som syes samme til et større teppe, vi får se hvor langt jeg kommer før jeg finner noe annet jeg vil gjøre :P Men strikking er flott å holde på med når man sitter i bilen, da går tiden litt fortere. Så idag måtte jeg ut å shoppe pinner og garn.

Det var det for idag, ha en flott sommerkveld i bloggland :)

3 kommentarer:

Helle sa...

Lykke tel med strikkinga di !
Gleda mæ tel å få se det ferdige kjøkkenet ditt !!!!!!!
Mitt kjøkken skal raseres tel neste år,så æ suuuug tel mæ ideer.

Vi har en butikk her i Kjøpsvik som selger Black Design,og ho er kjekk til å bestille om vi ønska nåkka....
Si fra om du treng fleire opplysninge c",)

-Helle-

Cathrin sa...

Bare å kom længer opp i gatn så kan du låne min symaskin, den e ikke akkurat overarbeida... ;o)
Mye fint du har kjøpt, ser at vi like di samme tingan så d låve jo godt førr Osloturn vårres tel høstn! :o)

Min stil sa...

Heisan vennen.
Så masse fint du hadde fått i premie - heldige du!
Husker du den folien jeg snakket om, hvor var det jeg kunne bestille den?
Og hvis du vil, må du bare komme oppom å låne symaskinen.
Klæmmer til deg.
:) Susanne