Sider

torsdag 15. juli 2010

"Små" skatter

Idag har jeg vært på shopping. Jeg skulle ha tak i en sinkbalje for å ha ute, men det var helt umulig å få tak i en slik jeg hadde tenkt på. Jeg var iallefall innom 10 butikker, ingen hadde den jeg ville ha... Men jeg kan jo begynne fra bynnelsen :)

Jeg var innom brukthandelen på Fagernes for å se etter små skatter og en sinkbalje. Vet ikke om en brukthandel er helt meg, men jeg fant et ovalt speil med gullramme. Tenkte å male den hvit, men vet ikke helt hvor jeg skal ha den...


Jeg hadde Niklas med meg og han ville gå helt opp i 3.etasje å se hva som var der. Han skjønte ikke helt hva en brukthandel var, for han trodde at man kunne låne ting derfra for så å levere de tilbake senere :) Helt øverst var det senger og andre tunge møbler. Vi så flere flotte barnesenger som man kunne pusset opp, men ikke skal jeg ha flere barn og ikke har jeg plass i stuen til det akkurat nå. Regner med Robert hadde fått krampe hvis jeg kom hjem med en seng som skulle stå til pynt... :P

Da vi kom ned igjen så jeg enda et speil, et enda finere et :) Det var 8-kantet, med tykk ramme og i hvert "hjørne" var det en rose. Speilet vil være perfekt i gangen sammen med englene mine :) Begge speilene ble med meg hjem for Niklas ville absolutt ha gullspeilet, fordi det var gull å han kom til å bli rik... jaja, det kostet nesten ingenting.


Detalj av rammen.

Etter tråling i den ene butikken etter den andre, dro vi opp på Storsenteret og inn på Anns gaver. Jeg har tidligere sett en smykkeholder som jeg ville ha, og siden vi skulle høre på sinkbalje så kunne jeg kjøpe smykkeholderen samtidig :) Cathrine på Anns gaver hadde en balje, ikke slik jeg var på jakt etter så jeg måtte bare fortsette å lete... Men jeg endte opp med å kjøpe baljen likevel... og det ble faktisk bra :D

Jeg var også innom hagesenteret, eller hva det nå heter... der kjøpte jeg noen hagefigurer. Et fuglebad og to sopper :) De har fått plass ute på verandaen sammen med baljen og andre figurer jeg kjøpte ifjor :)
Hagefigurer fra Nille og Hagesenteret, blomster fra Europris
(har gitt opp å ha levende blomster, jeg har ingen grønne fingre...)
Balje fra Anns gaver, alvene kjøpte jeg på Beisfjorddagene ifjor, ei fra Harstad som solgte de. Dessverre har vingene til den ene falt av, så de må jeg få limt på igjen.

Her er de 3 små måseungene som holder til på berget i hagen :) Foreldrene passer godt på dem og vi må holde katten inne.

Den ene av foreldrene passer godt på dem og vi må holde katten inne.Jeg bestilte også wallstickersene som jeg skrev om igår sammen med dette:

Ellers holder vi på med et "lite" prosjekt her hjemme, men det er hemmelig foreløpig ;)

6 kommentarer:

Ingunn sa...

Sitter her og sikler etter det nydelige hvite speilet du fant! LEKKERT! Sånn brukthandel vil eg også ha! Utrolig søte figurer du har på verandaen også.
Lykke til med måseungene, de tar vel til vingene og forlater dere snart, så katta kan få fritt leide igjen, stakkar :)
Ha en fortsatt god sommer, eg tror godværet er kommet for å bli! (Men det har eg sagt hver eneste gang sola har tittet fram siden mai) Evig optimist!
Klem!

Tone sa...

Kjempesøte speil, og sinkbalja var jo lekker. Lurer på hvor min har blitt av..?

Min stil sa...

Hei vennen. Nydelig speil du har funnet deg. Tror jeg må ta en tur innom der en dag. Syns bare det er så innmari rotete, og stinker røyk, men skatter kan jo dukke opp.
:) Susanne

Cathrine Nicoline sa...

Heia snupsi der va du jo, det va nån nydelige speil det der. Hadde de nån skuvsenger til barn på brukthandelen ?
E litt på utkikk etter ei seng æ kan pusse opp til Jonas.

Koselig blogg du har!

Klæm Cathrine N

Papirskreppa sa...

Hei på deg :)Det speilet var bare superfint. Har to slike som du kjøpte et av i gull. En god ide å male de hvite. Må vel spraymales eller lakkes? Jeg er ikke så optimistisk som Ingunn når det gjelder sol. Her har det regnet hele dagen. Og de 20 gradene som var i morges, de har blitt til 13-14. Får håpe det blir bedre vær. Ha en fin helg.

Mari sa...

herlig :) jeg elsker jo brukthandel og loppis og slikt, og blir jo varm om hjertet hver gang jeg ser og hører om sånt :)